Compania

Firma Double T Turism Transport SRL este prezenta inca din anul 1991 pe piata transporturilor de calatori, prin curse regulate si turistice.

Parcul de autocare este format numai din marci de renume: Setra, Mercedes si Volvo si este in continua innoire. Modernizarea acestuia este o directie prioritara intrucat deviza noastra este "Siguranta, confort si calitate" Confortul este certificat de faptul ca majoritatea autocarelor noastre sunt de 44 locuri si au fost clasificate la

Autocarele noastre

SETRA 415 GT-HD

Siguranta calatoriei este data de verificarile tehnice efectuate in garajul propriu si atelierele EVO-BUS din Austria, Germania si Elvetia cu care avem relatii foarte bune. Nu in ultimul rand siguranta si calitatea calatoriei sunt date de conducatorii auto, cu experienta profesionala indelungata, unii acumuland 17 ani vechime neantrerupta in cadrul firmei Double T. Milioanele de km efectuati de acestia atesta garantia unei calatorii sigure, rapide, pe drumul cel mai bun.

Cu exceptia Finlandei, Norvegiei si Rusiei drumurile europene cu autocarele Double T si conducatorii Double T nu mai prezinta secrete. Dar suntem convinsi ca experienta noastra in planificarea de trasee nu ar reprezenta o sarcina dificila nici in aceste tari. Autorizatiile ministerelor de transporturi germane, austriece si elvetiene pentru efectuarea de curse regulate cu autocare reprezinta o garantie a seriozitatii noastre.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a comanda inchirierea unui autocar, a cumpara un bilet de calatorie sau a deveni un distribuitor autorizat al biletelor de calatorie Double T .

Cu consideratie, Un prieten in calatoriile dumneavoastra!

Copyright © 2014 Double T